Wat wij ervan vinden

In onze snel veranderende wereld moeten we anders denken. En dus ook anders recruiten. The Guerillawar on Talent is in volle gang. Om jouw bedrijf te blijven voorzien van talent, moeten we rigoureus anders gaan werven. Bestaande regels werken vaak niet meer dus moeten we de status quo loslaten.

Een purpose, een grote naam, een dik salaris of een auto van de zaak? Wat hun verwachtingen en dromen ook zijn, uiteindelijk gaat het erom dat zij zich willen verbinden aan jouw bedrijf. What makes them tick? Daarom begint recruitment voor ons bij jullie. Bij jullie WHY. Want waarom zóu talent bij je willen werken? Waarom kiezen ze niet één van je concurrenten? En hoe bind je ze aan je?

Recruitment is voor ons daarom een proces. En wij begeleiden dit van A tot Z. Want succesvolle recruitment is meer dan de som der delen.

Zo pakken wij het aan

ARROW

Je hebt een recruitmentvraag. Daarom beginnen we met een analyse van jullie recruitmentproces. Wij noemen dat ARROW. Snel, duidelijk en in de roos. We gaan van buiten naar binnen. Wat zijn de sterktes en zwaktes van jullie propositie? Waar liggen kansen en bedreigingen? En wat moeten we doen om jullie recruitmentvraagstuk op te lossen? We zijn eerlijk en helder in ons advies. We graven net even dieper en zijn wellicht wat eigenwijzer. Want alleen dan komen we snel tot de beste resultaten.

Research en Sourcing

Betrokken talenten vinden die passen bij jouw organisatie, is voor ons het startpunt. Daarom besteden we veel aandacht aan de cultuur van het bedrijf, de eigenschappen en kwaliteiten die van de nieuwe medewerker worden gevraagd en komen we met een verrassende aanpak hoe we de sourcing willen aanpakken. Als we dat scherp in kaart hebben gebracht, starten we onze research, identificeren geschikte kandidaten en stellen de beste voor. Tijdens de finale selectiefase ondersteunen we zowel onze opdrachtgever als de kandidaten om tot een zo goed mogelijke match te komen.

Recruitment

Onze Rebels zijn geen CV-schuivers. We geloven dat recruitment anders kán en moet. Het doel is de perfecte match. Daarom is de weg anders. En wij weten hoe we er komen. We voelen ons niet gebonden aan bestaande regels. Waarschijnlijk zijn we in ons doen en laten dus anders dan je gewend bent. We kiezen onze eigen route, bewandelen andere paden en trekken aan andere touwtjes om (vaak verrassend) talent te vinden.

Betrokken talenten vinden, is voor ons het startpunt. Net als alle andere stappen, doen we dit samen. Zo leggen we samen een goede basis voor een duurzame samenwerking tussen jouw bedrijf en het talent. Ook jullie moeten elkaar namelijk door en door leren kennen. Alleen zo wordt een goede afweging gemaakt en besloten of er een match is. Wij zorgen ervoor dat jullie écht in dialoog komen. En tenslotte allebei kunt zeggen: Ja, let’s do this!

Consultancy

‘Ja’ gezegd tegen elkaar? Dan vinden we het belangrijk dat jullie samen een prachtige toekomst tegemoet gaan. Daarom staan we jou bij om het nieuwe talent vanaf dag 1 een welkom gevoel te geven. Zodat hij of zij zich thuis voelt, en meteen een vliegende start kan maken.

We adviseren onze opdrachtgevers hoe de nieuwe medewerker succesvol in zijn of haar nieuwe rol kan groeien. Want na de start begint de reis. Daarom kijken we graag samen naar de ontwikkelmogelijkheden in de huidige startfunctie. En natuurlijk welke mogelijkheden jullie bieden om door te groeien. Zo beleeft iedereen zoveel mogelijk plezier aan de verbinding.

Na drie maanden evalueren we gezamenlijk het wervingsproces en de kandidaat. De stappen in zo’n proces zijn niet nieuw, de wijze waarop wij die invullen zeker wel.