OVER ONS

Wij rusten niet voordat we de wereld
van recruitment op zijn kop hebben gezet!

DIT ZIJN WIJ!

Wij zijn Search Rebels begonnen vanuit de gedachte dat recruitment ook anders kan. Menselijker, plezieriger en leuker. Voor alle betrokken partijen. Vanuit een breder perspectief. Onze Search Rebels zijn doordrongen van deze filosofie en wij rusten niet voordat we de wereld van recruitment op zijn kop hebben gezet. Resultaatgericht, als partners en met het oog op de langere termijn.

Koen-Verhoeven-320×320 3

Koen Verhoeven

Managing Director a.i.
werknemer_2

Roel van Heeswijk

Research Consultant
werknemer_1

Simone Dohmen

Office Manager

DIT DOEN WIJ!

Recruitmentoplossingen

We helpen jou en je bedrijf met het vinden van de juiste mensen. En we vinden mooie organisaties voor mensen die een stap willen zetten en hun talent willen laten groeien. Samen zetten de we de volgende stap.

Consultancy

Consultancy is een mooi vak maar we willen gewoon een werkbare oplossing. We hebben naast het aantrekken van de juiste mensen ook verstand van praktische zaken als:

  • Talentconnection: events, campagnes, inspiration meetings
  • Inrichting van recruitmentprocessen
  • Trainen van hire-teams
  • Adviseren over talentontwikkeling

We doen dat online en offline. En als rode draad door al die praktische zaken vlechten wij een mooie employee journey. Daarmee raken we veel meer dan alleen de match.

Lekker oefenen?

Je eigen recruiters trainen om wat rebelser te worden? We doen niet aan droog oefenen. Gelijk in het diepe en in de eigen praktijk. Bel gerust, en we denken graag met je mee voor een perfecte aanpak op maat.

Onze Rebels staan voor je klaar. Weten waarmee ze jou kunnen helpen?