Ga naar de inhoud

Onze revolutie

Professionals die het gevoel hebben vast te zitten in een loopbaan die niet bij hen past, bezitten vaak drijfveren en kwaliteiten die ergens anders waardevol kunnen zijn. Toch zien we dat bedrijven  – ondanks grote krapte  –  blijven zoeken naar bewezen ervaring.

Met recruitment, assessment en consultancy dagen wij bedrijven en professionals uit om minder te kijken naar harde criteria zoals opleiding en ervaring, en sterker te focussen op persoonlijkheid, gedrag, culturele fit en leer- en aanpassingsvermogen. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij richten ons juist op die gebieden waarin deze soft skills essentieel zijn. Werk waarin communiceren, adviseren, kritisch denken, inspireren en teamwork centraal staan. Kwaliteiten die cruciaal zijn in managementrollen, maar ook in onze andere focusgebieden:

  • human resources
  • sales, marketing en communicatie
  • management support

Onze visie

Een samenleving waarin werk een duurzame bron van levensgeluk is voor zoveel mogelijk mensen.

Geluk en werk zijn als Robin Hood en pijl-en-boog: onlosmakelijk met elkaar verbonden. We leven allang niet meer alleen om te werken, maar zoeken werk dat past in ons leven en aansluit bij onze overtuigingen. Dit betekent niet dat we minder drive hebben om bij te dragen. Wel hebben we behoefte aan een omgeving die stimuleert om mee te bouwen aan de ambitie van de onderneming. Een ambitie waarvan we ook zelf overtuigd zijn en die prikkelt om te blijven experimenteren en groeien, als professional én als mens. Zonder spanning op de boog, komt de pijl immers niet ver. Bedrijven die dit snappen en hierop durven in te haken, zijn het beste in staat om felbegeerd talent aan zich te binden.

Onze missie

Bedrijven uitdagen breder te kijken naar talent, professionals inspireren om het beste uit henzelf te halen.

Bedrijven en professionals nemen wij mee in onze revolutie om ze klaar te stomen voor de toekomst. Er is lef voor nodig om verder te kijken dan harde criteria zoals opleidingsachtergrond en ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat een andere benadering nodig is voor bedrijven om felbegeerd talent aan zich te binden en voor professionals om hun volledige potentieel te benutten. Daarom grijpen wij naar onze soft-tip pijlen: persoonlijkheid, cultuur en leervermogen. Wij dagen bedrijven uit om de meer traditionele werving los te laten en geven professionals het steuntje in de rug om buiten de gebaande paden te gaan. Zo creëren wij duurzame, win-win samenwerkingen en bouwen wij aan de samenleving van morgen.

Waar staan we voor?

In onze werkwijze staan de volgende kernwaarden centraal:

Innovatie

Wij streven naar een andere aanpak in het matchen van bedrijven en professionals. Door persoonlijkheid, motivatie en culturele fit als belangrijkste pijlers te nemen in plaats van harde criteria als opleiding en ervaring, laten we de oude methodes los.

Samenwerking

Wij streven naar een duurzame, win-win samenwerking. Tussen bedrijven en professionals, maar ook als het gaat om Search Rebels en haar partners!

Verantwoordelijkheid

Wij bouwen mee aan de samenleving van morgen door de structurele krapte op de arbeidsmarkt op een andere, creatieve manier te benaderen.

Onze Rebels

Lynn Rouwers bij Search Rebels
Lynn Rouwers
Recruitment Consultant

 

Vanuit mijn spontane en enthousiaste karakter geef ik invulling aan verschillende opdrachten. Met mijn werkervaring in HR en mijn proactief vermogen, draag ik bij aan een succesvolle en duurzame match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Yara Hoorweg bij Search Rebels
Yara Hoorweg
Recruitment Consultant

 

Positief, energiek en daadkrachtig draag ik bij aan een prettige samenwerking met opdrachtgevers en met mijn natuurlijk aanleg voor hospitality zorg ik ervoor dat kandidaten zich snel op hun gemak voelen. Vanuit mijn achtergrond in de gastvrijheidsindustrie weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen binnen een organisatie en tegelijkertijd goed passend in de bedrijfscultuur.

Lotte Seuren bij Search Rebels
Lotte Seuren
Content & Backoffice Specialist

Als betrokken en bevlogen collega krijg ik energie van het ondersteunen van het team waar mogelijk en houd ik me bezig met alle content en uitingen van Search Rebels.

Simone Dohmen bij Search Rebels
Simone Dohmen
Manager Operations

Belangrijke thema’s in het leven zijn voor mij doorzetten, aanpakken en optimisme, waarbij ik voldoening haal uit het vinden van de beste oplossing voor alle betrokkenen. Dit doe ik met veel aandacht voor onze opdrachtgevers en consultants.

Ons kantoor

Onze partners