RECRUITERS

Search Rebel worden?

Op zoek naar talenten

Wij werken graag met andere Search Rebels. Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar talenten die hun sporen hebben verdiend en weten hoe belangrijk hun rol als verbinder is.

Search Rebel worden?

Je hebt een eigen mening over recruitment. Die is anders, breder en niet standaard. Dat vinden wij interessant. Samen creëren we de ruimte en de oplossing om tot resultaat te komen voor jouw opdrachtgever.

Je geeft nooit op en weet hoe belangrijk jouw rol als verbinder is. Wanneer je tegen een muur loopt, bedenken we altijd andere manieren om verder te komen. Eroverheen, eronderdoor of… we maken die muur met de grond gelijk.

Typerende kenmerken van een Search Rebel? Deze vier vormen de rode draad: robuust, creatief, nieuwsgierig en resultaatgericht.

Mensen werken graag met je en klanten kunnen op je bouwen. En laat jij dáár nu weer gelukkig van worden. Je scherpe en verfrissende kijk op het vak inspireert de klant. En je gaat altijd verder dan alleen recruiting. Employer branding en on boarding, jij weet hoe belangrijk dit is..

DIT DOEN WE

Onze afspraken zijn eenvoudig en glashelder. We zorgen goed voor je. Je krijgt toegang tot ons netwerk van senior consultants en onze expertise. En natuurlijk… zorgen we ervoor dat jouw eigen talentontwikkeling ook niet stilstaat. Zo voel je je thuis én heb je alle ruimte om te groeien.
Je werkt tijdens een project in een klein team. Dit team kent de klant door en door en steunt elkaar in het zoeken naar talent. Want succes maken we samen.

Benefits

Die hebben we ook. Natuurlijk betalen we goed en op tijd. En hebben we leuke extraatjes. Maar daar gaat het jou uiteindelijk niet om. Wel om zaken als afwisseling, persoonlijke aandacht en ruimte voor groei. Verder hebben we zeer ervaren business consultants in ons netwerk die veel van jou kunnen leren. En andersom ook, trouwens.

Ook Search Rebel worden?