Werklocatie
Kloosterstraat 4b, Tilburg, Noord-Brabant, 5038 VP, Nederland
Werkuren per week
Minimaal 32 uur
Startdatum
per direct
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 yara@searchrebels.com

Functie
Recruitment Consultant met focus op Business Development bij Search Rebels
In een notendop

Vanwege onze concrete groeiambitie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die actief gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van Search Rebels middels het opzetten en uitvoeren van business development. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van volledige opdrachten, maar de focus ligt bij jou op het uitbouwen van de klanten- en opdrachtenportefeuille van Search Rebels.

Search Rebels is onderdeel van een boutique consultancy bureau bestaande uit twee labels: Search Rebels en Volta Consultants. Beide labels bieden diverse diensten aan op het gebied van organisatiekunde en Human Resources zoals recruitment, executive search, teamontwikkeling, coaching en assessments.

De functie

Als recruitment consultant met focus op business development, vind je het leuk om nieuwe business te generen met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Door (potentiële) opdrachtgevers actief te benaderen bouw jij verder aan de klantenportefeuille van Search Rebels. In andere woorden: jij trekt er op uit, schroomt niet om de telefoon te pakken en vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en relaties te ontwikkelen. Hierdoor krijg je de kans om organisaties van binnenuit te leren kennen en in veel verschillende soorten keukens mee te kijken. Zodoende bouw jij je eigen netwerk en dat van Search Rebels verder uit.

Daarnaast ben jij van A tot Z betrokken bij de gehele recruitment procedure en werk je aan opdrachten die je al dan niet samen met collega’s uitvoert. Je bent nieuwsgierig en vind het leuk om een positieve impact te hebben op opdrachtgevers en professionals. Door jouw intrinsieke interesse in mensen draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie van onze opdrachtgevers.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die de volgende stap wil zetten in diens carrière en die zich prettig voelt in een hecht, kleinschalig en ondernemend team. Een persoon die niet bang is om verantwoordelijkheid te pakken voor diens eigen projecten en dit met veel plezier succesvol oppakt.

In de basis:

  • Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen, organisaties, relatie- en accountmanagement. Jij legt gemakkelijk contact, bent nieuwsgierig en een echte teamplayer met een goed ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen.
  • Beschik jij over een commerciële achtergrond en/of mindset. Jij levert graag een bijdrage aan het verder laten groeien van onze organisatie door zelf actief een opdrachtenportfolio op te bouwen en te beheren.
  • Beschik jij over tenminste een HBO werk- en denkniveau.
  • Ben jij bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar is.
Wat bieden wij jou?

Een uitdagende job binnen ons hechte team. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van management, business development, organisatiekunde en HR. Deze kennis willen wij graag met je delen. Jij gaat je als recruitment consultant verbreden en verdiepen op de volgende gebieden:

  • Business Development
  • Relatie- en accountmanagement
  • Adviesvaardigheden
  • Kennis van organisaties en professionals
  • Interviewtechnieken

Maar ook:

  • Een passend salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meeneemt.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling afhankelijk van commerciële resultaten.
  • Collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering, laptop, telefoon en onkostenvergoeding (Ov-kaart of kilometervergoeding).
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een dagelijks verzorgde lunch, zo hoef je ’s ochtends geen boterhammen te smeren 😉
Nieuwsgierig geworden?

Jouw toekomstige collega’s, Lynn Rouwers en Yara Hoorweg, beantwoorden met veel plezier je vragen en vertellen je graag meer over Search Rebels, Volta en deze uitdagende recruitment consultant rol!

Zo enthousiast dat je meteen wil solliciteren? Je kan online solliciteren of bellen naar ons kantoor via 085 06 40 814. Wie weet tot binnenkort!

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!