Ga naar de inhoud

Wat we doen voor professionals

Misschien overweeg je om het over een andere boeg te gooien, maar lukt het je nog niet om in gesprek te raken met de bedrijven die jij interessant vindt omdat je niet één-op-één in het geschetste profiel past? Of wellicht zit je op een dood spoor, weet je wel dat je iets anders wil, maar heb je nog geen idee wat? Lees verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Recruitment

Assessment

Consultancy

Recruitment

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die passen bij onze opdrachtgevers. In de praktijk kijken bedrijven vaak naar iemands bewezen ervaring. Wij geloven dat iemand zich in de eerste plaats thuis moet voelen in de cultuur van een bedrijf om langdurig succesvol te kunnen zijn. Ook zijn de juiste drijfveren en kernkwaliteiten cruciaal. In de functies waarop wij ons richten, zijn juist deze aspecten niet persé gekoppeld aan kennis en ervaring. Denk aan advies- en communicatievaardigheden, actiegerichtheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en samenwerken. Kwaliteiten die breed inzetbaar zijn en waar vrijwel ieder bedrijf behoefte aan heeft.

Wil je een nieuwe weg in slaan? Wij komen graag met je in contact voor een vrijblijvende verkenning!

Assessment

Jezelf beter leren kennen? Benieuwd naar jouw (verborgen) drijfveren en krachten? Aan de hand van een loopbaanassessment onderzoeken wij samen met jou waar en hoe jij het best tot je recht komt. Dit doen we door een goed gesprek met je te voeren en grondig te onderzoeken hoe jij in elkaar steekt en wat écht bij jou past.

Wil je nog een slag verder gaan? Met een gevalideerd assessmentinstrument kunnen we jouw profiel in kaart brengen door jouw motieven, voorkeuren, behoeften en talenten te onderzoeken en koppelen aan de (cultuur)aspecten die voor jou belangrijk zijn.

Onze opties:

  • Psychometrisch assessment
  • Kleuren- en drijfverenanalyse
  • Ontwikkeladvies

Consultancy

Behoefte aan een sparringpartner als het gaat om je personal branding? Wij werpen graag een kritische blik op jouw LinkedIn profiel of cv. Ook gaan we graag het gesprek met je aan om te onderzoeken waar jouw kansen liggen om meer geluk uit jouw werk te halen.

Ons kantoor

Twijfel je nog aan het maken van een afspraak of ben je nieuwsgierig naar hoe je door ons wordt ontvangen? Check onze video!