Ga naar de inhoud

Wat we doen voor bedrijven

Met onze 3 diensten helpen wij jouw bedrijf om te focussen op de soft skills en drijfveren van professionals, deze in kaart te brengen en ontwikkelen en jouw bedrijf als merk op authentieke wijze in de markt te zetten als aantrekkelijke, toekomstgerichte werkgever.

Recruitment

Assessment

Consultancy

Recruitment

Behoefte aan versterking? Wij helpen je graag door op zoek te gaan naar de juiste kracht voor jouw bedrijf. We kijken vooral naar iemands drijfveren, leer- en aanpassingsvermogen en de cultuurfit. Ervaring is de achteruitkijkspiegel, wij hebben de ogen voor op de weg. Follow the Rebel Roadmap!

Exploring

Samen met jou als opdrachtgever verkennen we de context. Met wie wordt samengewerkt? Wat moet iemand brengen? Waar staan het bedrijf en haar mensen nu écht voor? Hoe ziet het succesprofiel van jouw bedrijf eruit?

Mapping

Maar ook: welke drijfveren moet iemand hebben om hier gelukkig te worden? Welk gedrag past binnen de cultuur? En uiteindelijk: hoe vertaalt zich dit naar een (kleuren)profiel?

Finding

Nu start de treasure hunt! Wij gaan die ruwe diamant voor jou vinden. Hoe wij dit doen? Door onze unieke aanpak om (verborgen) talent in kaart te brengen en de juiste mensen te enthousiasmeren voor jouw bedrijf én visa versa.

Assessment

Snel inzicht krijgen in jouw mensen en teams? Naast het geïntegreerde (management) assessment, bieden wij gevalideerde tooling aan voor screening, selectie, team- en talentontwikkeling.

Voor teams

Wij maken verborgen patronen inzichtelijk. Wat is dé gemeenschappelijke drijfveer in jouw bedrijf? Over welke persoonlijkheidskenmerken moet een nieuwkomer beschikken om een fit te zijn? Welke kwaliteiten zijn geborgen in het team en welke ontbreken? Aan de hand van een dwarsdoorsnede geven we inzicht in hoeverre het competentieprofiel van het team aansluit bij de uitdagingen die er zijn.

Tools
 • Psychometrisch assessment (Saville Wave)
 • Kleuren- en drijfverenanalyse (Profile Dynamics)

Voor individuen

Onze instrumenten geven snel en gemakkelijk een indruk van een individu én reiken handvatten aan voor opvolging. Blijken jullie een goede match? Mooi! Met de assessmentrapportage onder de arm gaan jullie een soepele onboarding tegemoet. Ook kunnen we het potentieel van een individu in kaart brengen en koppelen aan concrete suggesties voor ontwikkeling en coaching, met het oog op de huidige functie óf een volgende stap in iemands loopbaan binnen jouw organisatie.

Tools
 • Geïntegreerd (management) assessment
 • Capaciteiten assessment (Saville Swift)
 • Psychometrisch assessment (Saville Wave of Hogan)
 • Kleuren- en drijfverenanalyse (Profile Dynamics)
 • Screeningassessment (Easy Select)

Consultancy

Hoe presenteer jij jouw bedrijf als een aantrekkelijke werkgever voor (aanstormend) talent? Hoe val je op tussen de massa, zonder dat dit ten koste gaat van de authenticiteit van het bedrijf? Deze vragen zijn cruciaal in een structureel krappe arbeidsmarkt.  

Behoefte aan een sparringpartner? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw bedrijf als merk. Wij ondersteunen bij het opzetten van doelgerichte campagnes of kunnen dit proces volledig uit handen nemen met behoud van jouw branding. Bijvoorbeeld interessant voor posities binnen jouw bedrijf waar structureel behoefte aan is en waarvoor continu geworven wordt. Ook kijken we graag met een kritische blik naar de HR-processen in jouw bedrijf.  

Wij adviseren bijvoorbeeld over:  

 • De positionering van jouw bedrijf op de arbeidsmarkt 
 • Het opzetten van een showcase en landingspagina; al jouw vacatures op één plek 
 • Campagnes en content: sprekend beeldmateriaal en boeiende tekst 
 • Jouw functiehuis; het begint bij een zorgvuldige beschrijving