Werklocatie
Woudenbergseweg 58, Maarsbergen, Utrecht, 3953 MH
Werktijden
32 - 40 uur per week
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 yara@searchrebels.com

Functie
Finance en Operations Specialist bij WastePoint
In een notendop

Voor onze opdrachtgever WastePoint in Maarsbergen zoeken wij een Finance & Operations Specialist!

In deze rol ben je het financiële geweten van WastePoint. Je bent verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de organisatie, richt je op het bewaken van de bedrijfsvoering en het waarborgen van compliance.

Werken bij WastePoint betekent:

 • Onderdeel zijn van een kleinschalige, ondernemende en enthousiaste club! De lijnen zijn kort en cultuur laat zich typeren als informeel, no-nonsens en ongedwongen.
 • Een functie (32-40 uur, in overleg) met de flexibiliteit om jouw werk- en privéleven goed te combineren.
 • Een vast inkomen afhankelijk van kennis en ervaring. In het eerste jaar aangevuld met een 13e maand. Na het eerste jaar ga je mee in de variabele beloning structuur die kan oplopen tot 3 maandsalarissen.
De functie

Als Finance & Operations Specialist waarborg jij de financiële stabiliteit van WastePoint en de algehele efficiëntie van de bedrijfsvoering. Jij bent een sparringpartner voor de directie als het gaat om de strategische besluitvorming. Ook ontzorg je hen in het beheer en de uitvoering van allerlei ondersteunende bedrijfsprocessen.

Als Finance & Operations Specialist houd jij je bezig met:

 • Financieel Management: het opstellen van de jaarrekening, het doen van belastingaangiftes, het uitvoeren van budgettering, forecasting, het maken van financiële rapportages, toezicht houden op de cashflow, het werkkapitaalbeheer, naleving van de fiscale wetgeving, contact met de accountant, het debiteuren-, crediteuren en contractbeheer en het gaan gebruiken van een BI tool en hieruit voortvloeiende rapportages benutten ten goede van de organisatie.
 • Human Resources: het bewaken van het HR-beleid en -procedures.
 • Facility Management: het beheer van het bedrijfspand, installaties, wagenpark en het toezicht houden op leveranciersrelaties en het onderhandelen over contracten met aandacht voor prijs en kwaliteit.
 • Certificering: het naleven van relevante industrie normen en het beheer van noodzakelijke aanpassingen in werkprocedures.
Wie ben jij?

Als Finance & Operations Specialist ben je een proactieve teamplayer met een sterk analytisch vermogen en vind je het leuk om op eigen initiatief (financiële) processen te organiseren en structureren.  Jij bent hands-on, zelfsturend, oplossingsgericht en financieel sterk onderlegd.

Als persoon ben je open, sociaal en hou je van een vleugje humor. Al met al ben je leergierig, proactief en krijg je energie van een breed takenpakket waarbij financiële werkzaamheden de hoofdrol spelen.

Als Finance & Operations Specialist beschik jij bij voorkeur over:

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een bedrijfseconomische of -kundige richting.
 • ± 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Goede kennis van fiscale wetgeving.
 • Ervaring of sterke affiniteit met HR-beheer en inkoop.
Over WastePoint

WastePoint is sinds 2004 onafhankelijk specialist, ontzorger en ketenregisseur in het inzamelen en verwerken van afval. Daarnaast is WastePoint ook adviseur in afvalbeheer en maken zij grondige analyses van specifiek afval om het beheer te verbeteren én milieu-impact te verlagen. Ook is WastePoint trotse bezitter van de ISO 9001 en ISO 14001 certificering en onderscheiden zij zich van de concurrent op wendbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en met name onafhankelijkheid.

Binnen WastePoint heerst er een informele, ongedwongen cultuur met korte lijnen. Medewerkers zijn complementair aan elkaar en is er veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en overleg. Daarnaast is er een breed gedragen gevoel voor resultaat en succes; ieders impact hierop is duidelijk zichtbaar.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!