Werklocatie
Velp, Gelderland, Nederland
Type dienstverband
Voltijds
Werktijden
40 uur
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 lynn@searchrebels.com

Geldig tot
oktober 1, 2023
Functie
Accountmanager Dentistry bij Care Force
In een notendop

Voor Care Force zijn wij op zoek naar een Accountmanager Dentistry. In deze functie ga je aan de slag met het identificeren, creëren en het benutten van commerciële kansen in het marktsegment van de tandartspraktijken.

Verantwoordelijkheden

Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten en legt contact met nieuwe, potentiële klanten. Daarbij ga je het gesprek aan over de behoefte om het tandartsenbestand in zo’n praktijk uit te breiden en weet je dit te koppelen aan de dienstverlening en USP’s van Care Force. Zo creëer je kansen om gekwalificeerde tandartsen (met een BIG-registratie) via Care Force te plaatsen. Jij bent succesvol als je ook daadwerkelijk plaatsingen weet te realiseren.

In dit proces werk je nauw samen met je collega’s binnen Care Force: Recruiters, Relocaties Consultants en Nederlandse Taaldocenten.

Al met al een veelzijdige functie waar elke dag anders is en waarin je het eerste aanspreekpunt bent voor zowel tandartspraktijken als voor de buitenlandse tandartsen die naar Nederland (willen) komen.

Wie we zoeken

Als Accountmanager leg je makkelijk contact en beschik je over een gezonde dosis lef en assertiviteit. Deze rol vraagt om een initiatiefrijke, zelfstartende en commerciële houding. Je ziet kansen en weet deze te benutten.

Daarnaast ben je oprecht geïnteresseerd in mensen en vind je het leuk om de juiste kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen. Je bent empathisch, goed in staat te luisteren en je beschikt over het inlevingsvermogen om te begrijpen wat mensen met verschillende culturele achtergronden drijft.

Als Accountmanager Dentistry beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Tenminste 3 jaar werkervaring in een commerciële rol: sales en/of Business Development
  • Een flinke dosis social skills, je weet met verschillende menstypen met een grote diversiteit aan achtergronden makkelijk contact te leggen en voelt je prettig in een multiculturele samenleving.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau). Goede beheersing van de Franse taal is helemaal mooi!
Over Care Force

Care Force is een nichespeler in arbeidsbemiddeling met een bewezen trackrecord in de bemiddeling van internationale zorgprofessionals. De onderneming is uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. Europese kandidaten worden door Care Force in loondienst geplaatst bij grote zorgverleners zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken en diverse andere medische- en zorginstellingen.

Om als buitenlandse medisch specialist of tandarts in Nederland actief te zijn, is een BIG-registratie nodig. Als voorwaarde hiervoor is een goede beheersing van de Nederlandse taal (B2+ niveau) gesteld. Care Force heeft hiervoor een eigen Language Academy opgezet. In slechts zes maanden wordt de Nederlandse taal in spraak en schrift geleerd. Hiermee toont Care Force direct haar uniekheid: enerzijds de werving van ambitieuze en ondernemende tandartsen en medisch specialisten in andere EU-landen en anderzijds de intensieve begeleiding van deze professionals in het op examenniveau krijgen van de Nederlandse taal om vervolgens deze kandidaten te kunnen bemiddelen naar een baan

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!