Werklocatie
Woudenbergseweg 58, Maarsbergen, 3953 MH
Werktijden
32 - 40 uur per week
Startdatum vacature
Per direct
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 yara@searchrebels.com

Functie
Projectadviseur Waste Management en Kwaliteit bij WastePoint
In een notendop

Als Projectadviseur Waste Management en Kwaliteit ben je een inhoudelijke adviseur en sparringpartner voor klanten van WastePoint. Je geeft advies over technische en complexe vragen rondom afvalverwerking en denkt mee over beleid. Ook ben je intern verantwoordelijk voor beheer en verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem (KAM).  

Werken bij WastePoint betekent: 

  • Bijdragen aan een schonere wereld door bedrijven te ondersteunen bij het correct en duurzaam verwerken en afvoeren van afval. 
  • Deel uitmaken van een kleinschalige, gezonde, ondernemende en enthousiaste club. 
  • Veel vrijheid, verantwoordelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. 
  • Een functie van 32-40 uur (in overleg) met flexibiliteit voor werk-privébalans. 
De functie

Als Projectadviseur ga je aan de slag met vraagstukken rondom afvalverwerking en geef je zowel beleidsmatige als technische adviezen. Voor de klant en andere stakeholders ben je een eerste aanspreekpunt, adviseur en sparringpartner. Daarnaast ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om complexe materie te vertalen naar duidelijke, bondige adviezen op het gebied van beleid, wet- en regelgeving, vergunningen en processen.  

Tevens ben je verantwoordelijk voor de portefeuille kwaliteit (intern), waar je circa 1 dag in de week aan besteedt. Je geeft advies aan de directie over kwaliteit, arbo en milieu (KAM), monitort doelstellingen en bent constant op zoek naar verbeteringen in systemen en processen.  

Wie ben jij?

Jij bent een pragmatische consultant met sterk ontwikkelde (advies)vaardigheden. Van nature denk jij in processen, je bent een echte teamspeler, flexibel, leergierig en proactief. Bovenal heb je intrinsieke interesses in duurzaamheid, circulariteit en werken voor een purpose driven organisatie 

Als Projectadviseur Waste Management en Kwaliteit beschik jij over:  

  • HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde studie in bijvoorbeeld milieukunde/-techniek, proces-, voedsel- of chemische technologie, technisch bedrijfskunde of vergelijkbaar. 
  • Een afgeronde KAM cursus of bereidheid om certificering te behalen. 
  • Goed ontwikkelde (advies)vaardigheden: analyseren, luisteren en communiceren. 
  • Affiniteit met het coördineren van (verbeter-)projecten. 
Over WastePoint

WastePoint is sinds 2004 onafhankelijk specialist in het inzamelen en verwerken van afval. Zij nemen het afval in beheer, begeleiden bij het verkrijgen van ontheffingen of vergunningen en verzorgen het transport en de verwerking. WastePoint is ook een adviseur in afvalbeheer en maakt grondige analyses van specifiek afval om het beheer te verbeteren én milieu-impact te verlagen.  

Binnen WastePoint heerst er een informele, ongedwongen cultuur met korte lijnen. Medewerkers zijn complementair aan elkaar en is er veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en overleg.  

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!