Werklocatie
Kloosterstraat 4b, Tilburg, Noord-Brabant, 5038 VP, Nederland
Werkuren per week
Minimaal 32 uur
Startdatum
per direct
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 lynn@searchrebels.com

Functie
Consultant bij Search Rebels
Volta: één kantoor, twee labels

Wij noemen onszelf een boutique Consultancy bureau en bestaan uit twee labels: Volta Consultants en Search Rebels. Beide labels bieden diverse diensten aan op het gebied van organisatiekunde en Human Resources. Denk bijvoorbeeld aan recruitment/executive search, teamontwikkeling, coaching en assessments.

Vanwege onze concrete groeiambitie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zichzelf verder wil ontwikkelen als Consultant binnen ons vakgebied.

Je vindt het leuk om een positieve impact te hebben op opdrachtgevers en professionals. Dit doe je bijvoorbeeld door professionals te begeleiden naar de volgende stap in diens carrière aan de hand van bemiddeling, loopbaan coaching en assessment. Opdrachtgevers daag je uit anders naar talent te kijken.

Als Consultant ben jij van A tot Z betrokken bij de gehele procedure. Je gaat al snel zelf naar opdrachtgevers toe en bouwt je eigen klantenportfolio op en uit. Hiervoor krijg je vanuit het kantoor alle ondersteuning die je daarvoor nodig hebt.

Wij zijn op zoek naar iemand die de volgende stap wil zetten in diens carrière en die zich prettig voelt in een hecht, kleinschalig en ondernemend team. Iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te pakken voor diens eigen projecten en dit met veel plezier succesvol oppakt.

In de basis zoeken we:

 • Een collega met een commerciële mindset die een bijdrage wil leveren aan het verder laten groeien van onze organisatie door zelf actief een opdrachtenportfolio op te bouwen en te beheren.
 • Iemand met oprechte interesse in mensen. Je legt makkelijk contact, bent nieuwsgierig en een teamplayer met een goed ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen.
 • Iemand met tenminste HBO werk- en denkniveau.
 • Iemand die bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar is.
Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende job binnen ons hechte team. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van management, business development, organisatiekunde en HR.

Deze kennis willen we graag met je delen. Jij gaat je als Consultant verbreden en verdiepen op de volgende gebieden:

 • Relatiemanagement
 • Advisering skills
 • Kennis van professionals en organisaties
 • Interviewtechnieken

Je krijgt de ruimte om je eigen opdrachtgevers binnen te halen en de opdrachten in te vullen. Zo ben jij betrokken bij de gehele procedure en creëer jij snel je eigen opdrachtenportfolio.

Daartegenover staat:

 • Een passend salaris. Het exacte bedrag is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt. Hier lichten wij in een persoonlijk gesprek graag meer over toe.
 • Collectieve pensioensregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering, laptop, telefoon en onkostenvergoeding (Ov-kaart of kilometervergoeding).
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Heerlijke koffie (Nespresso) en een dagelijks verzorgde lunch, dus je hoeft in de ochtend geen boterham te smeren.
 • Gezellige collega’s. Ja, dat durven wij over onszelf te zeggen😉.
Nieuwsgierig geworden?

Graag komen onze consultants Yara en Lynn met je in contact. Je kan online solliciteren of bellen naar ons kantoor via 085-0640814.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!