Werklocatie
Bremen 5, Barendrecht, Zuid-Holland, 2993 LJ, Nederland
Type dienstverband
Voltijds
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 yara@searchrebels.com

Functie
QESH Business Partner bij BUVA
In een notendop

Voor onze opdrachtgever BUVA in Barendrecht zoeken wij een QESH business partner!

In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en het succes van BUVA, middels het waarborgen, implementeren en verbeteren van kwaliteit en duurzaamheid. Je bent de inhoudelijk sparringpartner en QESH kennisdrager voor de gehele organisatie, rapporteert rechtstreeks aan de CEO en maakt deel uit van het operationeel MT.

Werken bij BUVA betekent:

 • Onderdeel zijn van een key player in de Nederlandse bouwsector op het gebied van o.a. hang- en sluitwerk en dorpels met een gezonde en duidelijke groeiambitie.
 • Werken in een organisatie waar loyaliteit, verbondenheid en een familiegevoel typerend zijn voor de werkcultuur.
 • Een fulltime functie voor 39u per week, inclusief opbouw AVT.
 • Een aantrekkelijk maandsalaris afhankelijk van kennis en ervaring, aangevuld met een tantième- en bonusregeling, 25 vakantiedagen, 3 functiedagen en 6 ATV dagen.
De functie

Als QESH business partner bij BUVA ben jij de kartrekker op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Je speelt een cruciale rol in het (verder) ontwikkelen, implementeren en handhaven van het QESH-beleid en -procedures, met als doel een efficiënte, duurzame en veilige werkomgeving te creëren.

Als QESH business partner houd jij je bezig met:

 • Het ontwikkelen en implementeren van een strategisch QESH-plan, in lijn met bedrijfsdoelen en wet- en regelgeving.
 • Het duurzaamheidsbeleid en –ontwikkelingen.
 • Het waarborgen en behouden van de ISO 9001 certificering, begeleiden van audits en de opvolging hiervan.
 • Het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen en het uitvoeren van incidentenonderzoek en bijbehorende voorstellen en implementaties van verbeteracties.
 • Het creëren van bewustwording m.b.t. QESH middels het opzetten van bijeenkomsten, toolboxen en campagnes.
Wie ben jij?

Als persoon ben jij een pragmatische professional die energie krijgt van het verder ontwikkelen en implementeren van de QESH standaarden. Je maakt gemakkelijk contact op allerlei niveaus binnen de organisatie en verbind je op de inhoud. Je weet mensen te bewegen tot verbetering en verandering, met oog voor de cultuur van de organisatie en de juiste tone of voice. 

Als QESH business partner beschik jij bij voorkeur over:

 • HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van veiligheidskunde, technische bedrijfskunde, milieukunde of vergelijkbaar. Een specialisatie in duurzaamheid is een pré.
 • Een aantal jaren relevante werkervaring op het gebied van QESH.
 • Analytisch- en probleemoplossend vermogen met uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie en stakeholdermanagement.
Over BUVA

BUVA, onderdeel van Pallieter Group, is een key player in Nederland op het gebied van hang- en sluitwerk en dorpels. In haar ruim 75 jarige bestaan heeft BUVA zich ingezet om innovatieve en duurzame producten te leveren voor een beschermde leefomgeving.

Een recente strategische heroriëntatie heeft geleid tot een vernieuwende pay off  “Samen Slim Bouwen”, waarin de nieuwe waarden van BUVA zijn opgenomen.

BUVA is een succesvolle organisatie met circa 230 betrokken medewerkers, een trouwe klantenkring en een ambitie om verder te groeien middels een buy and build strategie, zowel binnen Nederland als internationaal.

Nieuwsgierig geworden?

Onze consultant Yara Hoorweg beantwoordt met veel plezier je vragen en vertelt je graag meer over deze rol van QESH business partner bij BUVA. Ook is er een uitgebreid functieprofiel beschikbaar. Je kan online solliciteren of contact opnemen met het kantoor van Search Rebels via 085 06 40 814.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!