Werklocatie
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Type dienstverband
Voltijds
Startdatum vacature
Zo snel mogelijk
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 yara@searchrebels.com

Functie
Teamleider Control bij Truckland
In een notendop

Als Business Controller richt je je op het inrichten en uitbouwen van business control binnen de organisatie. Daarnaast ben je een deskundige leidinggevende en overzie je financiële en boekhoudingactiviteiten.

Werken bij Truckland betekent:

  • Deel zijn van een betrokken, gedreven en integer bedrijf.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in een leidinggevende rol.
  • Het zijn van een sparringpartner voor de locatiemanagers.
De functie

Als Business Controller overzie en beheer je financiële en boekhoudingactiviteiten, waarbij je vooral het voortouw neemt in het vormgeven en uitbreiden van de nieuwe ‘business-control'- tak. Je monitort financiële prestaties, waarborgt financiële processen en bewaakt interne beleidslijnen en procedures.

Daarnaast deel je proactief financiële inzichten met de locatiemanagers en geeft gevraagd en ongevraagd advies, waardoor zij gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Je bent een benaderbare en coachende leidinggevende met oog voor ontwikkelingen binnen jouw team, bestaand uit 6 medewerkers.

Wie ben jij?

Je bent een vakvolwassen en integere professional met leidinggevende capaciteiten. Als persoon ben je toegankelijk, energiek en gedreven, waar je als leidinggevende van het Team Control een ondersteunende, coachende en pragmatische aanpak hebt.

Als Business Controller beschik jij bij voorkeur over:

  • HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde bedrijfseconomische opleiding.
  • Een afgeronde registercontrolleropleiding (RC) of Master in Controlling.
  • Ten minste vijf jaar ervaring met financial en business control.
  • Affiniteit met een business-to-business (B2B) omgeving.
Over Truckland

Truckland richt zich met 700 medewerkers op de verkoop van zowel zware als lichte bedrijfsvoertuigen en campers. Truckland is internationaal actief en heeft een vooraanstaande positie verworven in Nederland, met de ambitie om hun marktaandeel nog verder te vergroten. Duurzaam ondernemen is zowel intern als extern een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering.

Binnen Truckland is er een warme en hartelijke bedrijfscultuur, waar de focus ligt op transparantie, toegankelijkheid en onderling vertrouwen.

Voor deze vacature zijn de sollicitaties gesloten.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!