Ga naar de inhoud

Mariska’s ervaringsverhaal met Search Rebels in haar zoektocht naar een nieuwe baan

Search Rebels - ervaring Mariska

Nieuwe uitdaging met maatschappelijk belang 

Mariska Visser-Houkes heeft zichzelf door de jaren heen ontwikkeld als stevige allround marketeer en weet veel van ‘customer experience’. De klant met zijn verwachtingen en behoeftes is het vertrekpunt van alles wat ze doet. Mariska was op zoek naar een nieuwe uitdaging met groot maatschappelijk belang en besloot te solliciteren voor de functie van Strategisch Communicatieadviseur bij het Catharina Ziekenhuis. 

“Het hele wervingsproces heb ik heel positief ervaren. Lynn was dag en nacht bereikbaar, zelfs in het weekend. Ik heb dat als fijn en heel prettig ervaren.  

Ik vond het selectiestuk heel goed, ik heb in het verleden met verschillende werving- en selectiebureaus contact gehad. Ik vind jullie professionaliteit en inlevingsvermogen goed, in zowel mij als in wat Catharina nodig heeft.” 

Ervaring met het assessment 

Om zeker te zijn van een match op alle vlakken, heeft Mariska een assessment doorlopen om haar (verborgen) drijfveren en krachten in kaart te brengen. Ze gaf aan voorheen al meerdere tests afgerond te hebben en de zorgvuldigheid, volledigheid en gedegenheid waarmee het uitgebreide assessment en het traject gedaan werd als prettig te ervaren. Zoals ze zelf zegt: “Dat kom je niet vaak tegen. 

Eenmaal aan het werk 

Sinds maart is Mariska begonnen met haar nieuwe baan en ze is helemaal geland in haar nieuwe rol. Ze geeft aan dat de realiteit overeenkomt met het geschetste beeld.  

“Er werd van tevoren duidelijk aangegeven dat het Catharina Ziekenhuis een grote en complexe organisatie is en je stevig in je schoenen moet staan. Je moet verstand van zaken hebben, je komt terecht in een verandertraject. Als ik met collega’s spreek krijg ik enthousiasme en verstand van zaken terug, dat biedt vertrouwen.”  

Tot slot 

Afsluitend vroegen wij Mariska of zij nog een tip heeft voor Search Rebels, er is namelijk altijd ruimte voor verbetering. Zij gaf aan het prettig gevonden te hebben om meer duidelijkheid te verkrijgen over de doorlooptijden na de gesprekken bij de opdrachtgever. Desondanks begrijpt zij dat dit niet altijd mogelijk is door drukke agenda’s. Ze geeft nogmaals aan onze grondige aanpak en prettige gesprekken met kandidaten erg op prijs te stellen. Mariska zit helemaal op haar plek bij het Catharina Ziekenhuis! 

Ben je benieuwd en wil je meer weten wat wij als Search Rebels voor jou als professional of organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze consultants of volg ons op LinkedIn!