Werklocatie
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Type dienstverband
Voltijds
Contacten

📞 085 – 06 40 814

📧 lynn@searchrebels.com

Functie
Manager Finance and Control bij Truckland
In een notendop

Als Manager Finance & Control ben je inspirerend, overtuigend en heb je oog voor de menselijke maat. Je bent de rechterhand en sparringpartner van de CFO en daarnaast direct verantwoordelijk voor de financiële organisatie van Truckland. Je geeft leiding aan het Finance & Control team en focust je op het vormgeven en uitbreiden van de nieuwe ‘business control’- tak, waar jij een essentiële rol in speelt. 

Werken bij Truckland betekent:  

  • Deel zijn van een betrokken, gedreven en integer bedrijf. 
  • Een brede span of control binnen jouw leidinggevende positie. 
  • Het zijn van een sparringpartner voor directie en management. 
  • Een salaris in de range van 90K tot 110K (afhankelijk van kennis en ervaring) en uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 
De functie

Als Manager Finance & Control ben je naast financieel expert ook de rechterhand en strategische sparringpartner van de CFO – waar je direct aan rapporteert. Je stuurt de afdeling Finance & Control aan, waarbij je als inspiratiebron voor 20 getalenteerde medewerkers fungeert. Samen met je team verzorg je de gehele financiële verslaglegging van Truckland.  

Daarnaast geef je de financiële toekomst van de organisatie vorm. Je verstrekt gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en locatiemanagers, waardoor zij gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Je stimuleert en implementeert innovatieve benaderingen voor verbetering en modernisatie. 

Wie ben jij?

Je bent een vakvolwassen en integere financieel expert met alle kennis, kunde en vaardigheden in pacht om de afdeling Finance & Control aan te sturen. Als persoon ben je toegankelijk, energiek en gedreven, waar je als leidinggevende coachend, inspirerend, empathisch en pragmatisch bent. Je hebt ruimte ervaring in alle aspecten van het financiële vakgebied en affiniteit met business control, waar je dit domein stapsgewijs uit weet te bouwen en te professionaliseren.  

Als Manager Finance & Control beschik jij bij voorkeur over:  

  • Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde bedrijfseconomische opleiding. 
  • Een afgeronde registeraccount- (RA) of registercontrolleropleiding (RC). 
  • Ten minste vijf jaar ervaring in een leidinggevende positie als manager, afdelingshoofd of teamleider op een financiële afdeling 
  • Ervaring met business control en affiniteit met een business-to-business (B2B) omgeving.  
Over Truckland

Truckland richt zich met 700 medewerkers op de verkoop van zowel zware als lichte bedrijfsvoertuigen en campers. Truckland is internationaal actief en heeft een vooraanstaande positie verworven in Nederland, met de ambitie om hun marktaandeel nog verder te vergroten. Duurzaam ondernemen is zowel intern als extern een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. 

Binnen Truckland is er een warme en hartelijke bedrijfscultuur, waar de focus ligt op transparantie, toegankelijkheid en onderling vertrouwen.  

Voor deze vacature zijn de sollicitaties gesloten.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!