Ga naar de inhoud

De meerwaarde van Search Rebels voor jou als kandidaat

Search Rebels

Bij Search Rebels staan wij dagelijks in contact met opdrachtgevers en kandidaten om tot een duurzame match te komen. In ons kandidaat contact horen wij veel over de achtergronden van onze kandidaten en proberen wij een persoonlijke doch zakelijke band op te bouwen. In deze open communicatie horen wij zo nu en dan dat kandidaten het liefste gelijk bij onze opdrachtgevers op gesprek willen komen. Wellicht in eerste instantie een logische reactie, wij waarderen dan ook het enthousiasme. Maar toch zitten wij er heel bewust tussen en leveren wij hiermee een belangrijke toegevoegde waarde. Benieuwd hoe dit zit? Wij nemen je er graag in mee.

Duurzame match

Als werving en selectiebureau zijn wij gespecialiseerd in het maken van duurzame matches. Met onze jarenlange expertise en kennis op het gebied van werving en selectie, kunnen wij een gedegen screeningsproces uitvoeren en een beoordeling maken op basis van drijfveren en kernkwaliteiten. Middels een grondige en objectieve werving en selectieprocedure wordt de kans op een duurzame match vergroot.

Synergie

Bij Search Rebels functioneren wij mee onder de paraplu van Volta, ons executive label. Dit maakt dat wij beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. Mocht een kandidaat onverhoopt niet doorgaan in de ene procedure, is het contact in ieder geval gelegd en komt de kandidaat in onze talentpool terecht. De praktijk leert dat wij vaak kandidaten uit onze talentpool benaderen voor andere interessante procedures. Ook hebben wij vacatures in onze portefeuille die wij niet openbaar publiceren. Wij kunnen kandidaten uit onze talentpool koppelen aan vacatures die voor anderen misschien niet bereikbaar zouden zijn.

Sparringspartner

Indien een kandidaat de werving- en selectieprocedure voortzet en kennismakingsgesprekken heeft bij onze opdrachtgever, merken wij dat kandidaten het prettig vinden om een externe sparringpartner te hebben. Iemand met wie ze hun eerste gedachtegangen kunnen delen en iemand die ze ook kan challengen in het maken van keuzes. Deze rol pakken wij op richting de kandidaten.

‘Zachte landing’

Vaak maakt een assessment onderdeel uit van onze werving en selectieprocedures. Een assessment geeft een duidelijk beeld van wie je als persoon bent en waar je talenten liggen. Dit is nuttige informatie die meegenomen wordt in de onboarding van een kandidaat. Doordat wij onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, weten wij kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen en geven wij suggesties voor ontwikkeling en onboarding. Hiermee bevorderen wij een ‘zachte landing’ van een kandidaat bij een nieuwe werkgever.

Ondersteuning

Als we hem plat slaan, kunnen we zeggen dat wij als werving en selectiebureau, kandidaten helpen bij het vinden van een juiste baan en dat wij ondersteuning bieden gedurende het hele sollicitatieproces. Dus, heb je nog meer redenen nodig om met ons contact op te nemen? 😉