Ga naar de inhoud

Hoe was jouw weekend?

Werkgeluk Search Rebels

Hoe goed ken je jouw collega’s? En hoe goed kennen zij jou? Het Nationaal Werkgeluk Onderzoek toont aan dat werknemers met een laag werkgeluk aangeven dat maar 52% van de collega’s hun sterke kanten kennen, terwijl dit bij werknemers met een hoog werkgeluk 90% is. Des te belangrijker is het om jouw collega’s te leren kennen, verder dan naam, functie en wel of geen suiker/melk in diens koffie of thee!  

Bij Search Rebels hebben wij hier veel aandacht voor. Een nieuwe collega leren we kennen, daar nemen we de tijd voor en dat vinden we belangrijk. Tijdens de lunch kletsen we bij, gaat het over vroeger, het heden, de toekomst, voetbal en het nieuws. Met een gezellige club collega’s worden herinneringen opgehaald en vooral ook gemaakt!  

Naast dat wij gesprekken voeren met kandidaten en assessments afnemen, ervaren we ook zelf hoe dit is en leren we van elkaar. Dit om jouw eigen talenten én die van collega’s nog meer tot zijn recht te laten komen! We werken als een team en realiseren ons dat ieders kracht net in een ander domein ligt. Op die manier gaan we samen voor het beste resultaat en worden jij én onze collega’s persoonlijk in diens kracht gezet.   

Wil jij ook deel uitmaken van een team met persoonlijke benadering en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een Consultant met passie voor Business Development en Recruitment, dus kom met ons in contact en we horen graag wat jou bezighoudt in het weekend!